Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για τον Ιπποκράτη Κω στο σημερινό (16:30) εξ αναβολής παιχνίδι με την Α.Ε. Πεντέλης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Η σημερινή αναμέτρηση στην Κω είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί αφενός ο Ιπποκράτης θα παίξει απέναντι σ’ ένα δυνατό αντίπαλο και αφετέρου διότι είναι η πρώτη από τις έξι, τον Ιανουάριο. Η ομάδα του Μιχάλη Καπλανίδη έχει δύο παιχνίδια λιγότερα (το άλλο είναι με τον αδύναμο Προμηθέα Χαλανδρίου) και αν εκμεταλλευθεί το βατό πρόγραμμα του Ιανουαρίου, τότε κάλλιστα θα μπορέσει να ανέβει στο ρετιρέ. Από τα έξι παιχνίδια του Ιανουαρίου, τα πέντε είναι στην Κω (μόνο στη Νίκαια με τον τοπικό Άρη θα παίξει ο Ιπποκράτη) και φυσικά το συγκρότημα του Μιχάλη Καπλανίδη καλείται να δείξει χαρακτήρα και παράλληλα ότι είναι (μαζί με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων) τα φαβορί για την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν τρεις παίκτες για τον Ιπποκράτη… Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον τραυματία Γιώργο Σκούφη, τον Παύλο Τσιλιγκίρη (λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και τον Λεωνίδα Κατσούβα που βρίσκεται εκτός Κω. Η προετοιμασία του Ιπποκράτη ολοκληρώθηκε χθες στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού και σήμερα ο Μιχάλης Καπλανίδη θα στηριχθεί στους: Κουκουράβα, Παπαδημητρίου, Ασημακόπουλο, Χατζηγιακουμή, Τρύπα, Πλευράκη, Γκοράτσα, Χαρίση, Χρύση, Χρήστου, Χατζηπυλιώτη Ι. και Μποδούρ.
*Για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας Α.Ε. Σαντορίνης- Πανναξιακός για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, τις 8/1/2017 αντί στις 17.00 θα διεξαχθεί στις 11.00.
*Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας Α.Σ. Λοκρός Αταλάντης- Ο.Φ. Ηρακλείου για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος) της 8/1/2017 αντί ώρας 17.00 θα διεξαχθεί ώρα 15.00 στο κλειστό γυμναστήριο της Αταλάντης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ