Μία ανάσα από την ολοκλήρωση της πρώτης του μετεγγραφής της περιόδου του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Κλεάνθης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο Βαγγέλης Λερογιάννης που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Μασάρων, «προβάρει» την φανέλα των «ροσονέρι».
Η διοίκηση του συλλόγου συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον έμπειρο μέσο, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε καταρχήν προφορική συμφωνία και πλέον αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» χθες το βράδυ αναμενόταν το τελικό ραντεβού των «ροσονέρι» με τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες και να ανακοινωθεί και επίσημα η μετεγγραφή.
Οι άνθρωποι του Κλεάνθη πάντως συνεχίζουν να εξετάζουν την αγορά, για να εντοπίσουν ποδοσφαιριστές και να τους αποκτήσουν, με τις μετεγγραφές, εφόσον γίνουν, να έχουν ορίζοντα και τη νέα σεζόν.
Το βλέμμα στην Δόξα
Από εκεί και πέρα, χθες οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη προπονήθηκαν για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο την Δόξα Καρδάμαινας ( Σάββατο στις 14:45).
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο γήπεδο Παραδεισίου, με τον Μιχάλη Τσιβρινή να επικεντρώνεται σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Οι Σκόρπος και Φωτεινής προπονήθηκαν ατομικά και δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου, όπως και ο Σιέχ που συνεχίζει τις θεραπείες. Ο Πελέκης προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς αλλά θα είναι στην διάθεση του Τσιβρινή, όπως και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.
Η προετοιμασία του Κλεάνθη για το εξ αναβολής παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κω το απόγευμα της Παρασκευής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ