Τις προπονήσεις τους στην διάρκεια της εβδομάδας συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, παρότι το σαββατοκύριακο δεν έχουν παιχνίδια για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, αφού είναι η σειρά τους για ρεπό.
Το πρόγραμμα διεξήχθη το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο» με τον Μάρκο Στεφανίδη να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Η ευχάριστη είδηση από την χθεσινή προπόνηση αφορούσε στον Γιώργο Δελαπόρτα. Ο έμπειρος επιτελικός μέσος που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο, ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, δείχνοντας ότι μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων, θέτοντας τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του Στεφανίδη ενόψει της συνέχειας.
Οι προπονήσεις των «τοξοβόλων» θα είναι καθημερινές μέχρι και το Σάββατο, με τις πληροφορίες της «δσπορ» να αναφέρουν ότι αναζητούν ομάδα για φιλικό παιχνίδι μέσα στα επόμενα 24ωρα.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, δεν έχει προκύψει κάποια εξέλιξη. Η ομάδα σε συνεργασία με τον Μάρκο Στεφανίδη αναζητούν στην αγορά τους αθλητές με τα κατάλληλα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, προκειμένου να κινήσουν τις διαδικασίες για την απόκτησή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ