Τον τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο ο αντιδήμαρχος Σάββας Διακοσταματίου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλης Μανδρακός και ο πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννης Κούρτης,  στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρόδο.

Τον κ. Πλακιωτάκη, συνόδευαν ο βουλευτής του κόμματος Μάνος  Κόνσολας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παύλος Μπακίρης, πρώην βουλευτές και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Διακοσταματίου, ενημέρωσε τον τομεάρχη της Νέας Δημοκρατίας για μια σειρά από θέματα της Αυτοδιοίκησης και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στη διοικητική δομή της χώρας που δυσκολεύει το έργο της. Επανέλαβε το αίτημα για επαναφορά των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στο νησί της Ρόδου περιγράφοντας την εικόνα της αγοράς, ενώ εκτενή αναφορά έκανε στις δυσλειτουργίες και την γραφειοκρατική νοοτροπία του κράτους η οποία δυσχεραίνει το έργο της Αυτοδιοίκησης. Στο ίδιο μήκος κύματος ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου αναφέρθηκε στην ανάγκη τόνωσης των οικονομικών των δήμων προς όφελος των πολιτών. Εκτενής συζήτηση έγινε για θέματα προβολής και διαφήμισης του νησιού της Ρόδου.

Ο κ. Πλακιωτάκης ο οποίος ήταν ενήμερος για τα περισσότερα θέματα που απασχολούν το νησί της Ρόδου, δήλωσε ότι η απλοποίηση των διαδικασιών είναι στόχος για τη Νέα Δημοκρατία και αναφέρθηκε στην ανάγκη να κλείσει η αξιολόγηση και η χώρα να βαδίσει στη σταθερότητα και την ασφάλεια την οποία χρειάζεται να προβάλει σε περιόδους κρίσιμες όπως αυτή για τα εθνικά θέματα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ