Στο γήπεδο της Λίνδου θα βρεθεί το Σάββατο ο Ηρακλής Μαριτσών, καθώς στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Κλεόβουλο για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Ο προπονητής των «πρασίνων» Γιώργος Σαββιδάκης δεν γνωρίζει αν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του, καθώς η συμμετοχή δύο αθλητών κρίνεται αμφίβολη.
Ο λόγος για τον Νίκο Σαχίνη που στην προπόνηση της Τετάρτης τραυματίστηκε στον αστράγαλο και τον Γιάννη Τσούφιο που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, με την συμμετοχή και των δύο να ξεκαθαρίζει λίγο πριν την σέντρα της σαββατιάτικης αναμέτρησης.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, με την προετοιμασία τους ενόψει Κλεόβουλου να ολοκληρώνεται χθες στο γήπεδο του συλλόγου και με τον Γιώργο Σαββιδάκη θα δουλεύει πάνω στην τακτικής που θα ακολουθήσουν, όπως και σε ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και στις στημένες μπάλες.
Οι Μαριτσενοί προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΡΑ, δείχνοντας σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ξεκινώντας ουσιαστικά την αντεπίθεσή τους στον βαθμολογικό πίνακα, γι’ αυτό και στο παιχνίδι με τον Κλεόβουλου θέλουν ανάλογη συνέχεια, προσθέτοντας ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στην συλλογή τους, που θα τους βοηθήσει στην εξασφάλιση της παραμονής τους στην κατηγορία.
Βέβαια γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού οι Λινδιακοί παρουσιάζονται ιδιαίτερα ισχυροί όταν αγωνίζονται στην έδρα τους, όμως με όπλο την καλή ψυχολογική και αγωνιστική τους κατάσταση είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να αποσπάσουν πόντο ή πόντους, από την αναμέτρηση του Σαββάτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ