Ένα από τα σημαντικότερα εκτός έδρας παιχνίδια του, στην προσπάθεια που καταβάλλει για την εξασφάλιση της παραμονής, καλείται να δώσει το Σάββατο ο Ηρακλής Λάρδου.
Ο σύλλογος της Νότιας Ρόδου θα φιλοξενηθεί στις 14:30 στο γήπεδο Πηγαδίων από τον Ποσειδώνα Καρπάθου στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Λαρδιακοί μετά από την νίκη που πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική σε βάρος του Αστέρα Μασάρων, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα στην Κάρπαθο που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή τους στην κατηγορία.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, αφού και ο Ποσειδώνας θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα, ωστόσο, είναι αισιόδοξοι ότι θα πάρουν αυτό που θέλουν στο γήπεδο Πηγαδίων.
Η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρδου για το παιχνίδι του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο του συλλόγου, με τον προπονητή Βασίλη Χαρίτο έπειτα από το απαραίτητο ζέσταμα να δουλεύει πάνω στην τακτική που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του, όπως και σε ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο των Λαρδιακών είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο νεαρός τεχνικός να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι η αποστολή του Ηρακλή Λάρδου θα αναχωρήσει για την Κάρπαθο το πρωί του Σαββάτου, αεροπορικώς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ