Στο γήπεδο Κρεμαστής απέναντι στον τοπικό Φοίβο δοκιμάζεται το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αστέρας Μασάρων, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι «κυανόλευκοι» με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Γιώργο Ορφανίδη, θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, προκειμένου να παλέψουν μέχρι το τέλος για την εξασφάλιση της παραμονής τους.
Ο Γιώργος Ορφανίδης από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές, ζητώντας τους στην αναμέτρηση με τους Κρεμαστενούς να αγωνιστούν χωρίς άγχος διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Φυσικά όλοι στα Μάσαρη γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, όμως πιστεύουν ότι μπορούν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, αφού σχεδόν πάντα μία αλλαγή προπονητή αλλάζει προς το καλύτερο την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Αστέρα για το παιχνίδι του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στο γήπεδο Μασάρων.
Ο Γιώργος Ορφανίδης μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, με την προπόνηση να ολοκληρώνεται με ασκήσεις στο τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των «κυανόλευκων» αφού εκτός από τον Νίκο Δημητριάδη που έχει παρουσιαστεί σε κέντρο νεοσυλλέκτων για να εκτίσει την στρατιωτική του θητεία, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Ορφανίδη, προκειμένου να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ