Μετεγγραφικές εξελίξεις αναμένονται από ημέρα σε ημέρα στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος, προκειμένου να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο.
Οι «τοξοβόλοι» μετά και από την λύση της συνεργασίας τους με τον Μιχάλη Μανώλαγκα, έχουν περιορισμένες λύσεις στο ρόστερ τους και καλούνται να προχωρήσουν σε μετεγγραφές, έτσι ώστε ο Μάρκος Στεφανίδης να έχει επιλογές στην διάθεσή του.
Ήδη η διοίκηση έχει αρχίσει να εξετάζει την αγορά, αναζητώντας τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή με αντίπαλο τον Ευκλή, συμμετείχαν οι Δημήτρης Τζουμάκας και Αντώνης Ρίκκα οι οποίοι δοκιμάζονται από τον έμπειρο τεχνικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», μέχρι το τέλος της εβδομάδας υπάρχουν πολλές πιθανότητες οι «τοξοβόλοι» να ανακοινώσουν τις πρώτες τους προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, σήμερα θα επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος, καθώς και χθες είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν.
Η προπόνηση θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο «Οικονομίδειο», με τον Μάρκο Στεφανίδη και τους συνεργάτες του να αναμένεται να επικεντρωθούν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ταχύτητες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.
Στο σημερινό πρόγραμμα αναμένεται να συμμετάσχει και ο Δημήτρης Δακουράκης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Επομένως ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν θα προπονηθεί θα είναι ο Γιώργος Δελαπόρτας που ταλαιπωρείται από κάκωση στο γόνατο και ακολουθεί θεραπείες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ