Τον ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό τους, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, συνεχίζουν να αναζητούν οι άνθρωποι του Διγενή.
Όπως έχει αποκαλύψει η «δσπορ», στην συνάντηση που είχαν ο προπονητής Σάσα Γιόνοβιτς και η διοίκηση, ο νεαρός τεχνικός εισηγήθηκε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι Κοσκινιάτες θέλουν ο ποδοσφαιριστής να έχει δημιουργικές αλλά και αμυντικές ικανότητες, ουσιαστικά ψάχνουν ένα «οκτάρη», ο οποίος θα έχει εμπειρία από τα τοπικά μας πρωταθλήματα.
Βέβαια στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο οι επιλογές σε αθλητές είναι περιορισμένες, ωστόσο, οι άνθρωποι του Διγενή είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να εντοπίσουν τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή.
Πάντως, οι Κοσκινιάτες στην περίπτωση που δεν βρουν αυτό που θέλουν στην αγορά, τότε δεν θα προχωρήσουν σε άλλη μετεγγραφή.
Τώρα, όσον αφορά στις προπονήσεις, σήμερα οι αθλητές του Διγενή θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 2ο όμιλο, με αντίπαλο τον Α.Σ. Τήλος ( Δευτέρα 9/1 στις 19:30).
Το πρόγραμμα αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Ο Σάσα Γιόνοβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λευτέρη Τσουκαλά που τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχίο και του Δημήτρη Μικκιού που έχει υποστεί μερική ρήξη συνδέσμου, με τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ