Τις προηγούμενες ημέρες συναντήθηκε η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου με τον προπονητή Γιώργο Σταυριανό, και συζήτησαν το ενδεχόμενο της μετεγγραφικής ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι δύο πλευρές συμφώνησαν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να έχει επιπλέον λύσεις στην διάθεσή του.
Οι «κιτρινόμαυροι» ήδη έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά αναζητώντας τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις, αρχίζοντας τις επαφές μαζί τους.
Ωστόσο, πρόθεση των ανθρώπων του Άρη είναι να μην βιαστούν, εξετάζοντας και άλλους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την μεσαία τους γραμμή.
Τώρα όσον αφορά στις προπονήσεις, σήμερα οι αθλητές του συλλόγου θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς χθες ολοκληρώθηκε το τριήμερο ρεπό που είχαν για να ξεκουραστούν.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μαλώνας ( όπως και όλες οι προπονήσεις της εβδομάδας) αφού το γήπεδο Αρχαγγέλου είναι κλειστό, λόγω εργασιών συντήρησης.
Η προπόνηση αναμένεται να επικεντρωθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, όπως και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι παρόντες , εκτός από τον Γιάννη Σταμούλη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ