Διεξήχθη πριν από λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΣΔ η κλήρωση για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου.
Η κληρωτίδα είχε… κέφια και ανέδειξε δύο αμφίρροπα ζευγάρια, με τις τέσσερις ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.
Στον πρώτο ημιτελικό ο Αντίμαχος θα υποδεχθεί τον Διαγόρα. Οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι μέσα στην έδρα τους μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε σύλλογο, ενώ ο Διαγόρας διαθέτει την ποιοτικότερη ομάδα στα τοπικά μας πρωταθλήματα.
Στον δεύτερο ημιτελικό ο Διγενής θα φιλοξενήσει τον Άρη Αρχαγγέλου. Οι Κοσκινιάτες αποτελούν την έκπληξη της διοργάνωσης, αφού αποτελούν την μοναδική ομάδα της Β’ Κατηγορίας που βρίσκονται στα ημιτελικά, έχοντας αποκλείσει στα προημιτελικά τον Φοίβο Κρεμαστής.
Οι Αρχαγγελίτες από την πλευρά τους αποτελούν μία παραδοσιακή δύναμη στο Κύπελλο Δωδεκανήσου και στόχος τους είναι η παρουσία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, ενώ ο μεγάλος τελικός την Τρίτη 7 Μαρτίου.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι όπως αποκάλυψε πριν την κλήρωση ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, στην περίπτωση που ομάδα του βορείου συγκροτήματος ( Αντίμαχος), καταφέρει να προκριθεί, τότε ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Κω έπειτα από αρκετά χρόνια.
Αναλυτικά:
Κύπελλο Δωδεκανήσου
Ημιτελικοί
Τετάρτη 15/2

● Αντίμαχος- Διαγόρας
● Διγενής- Άρης Αρχαγγέλου
Τελικός
Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ