Ιατρικός εξοπλισμός για την κάλυψη αναγκών της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου παραδόθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου μέσω της Ομάδας Κοινωνικής Δρασης του.
Παραδόθηκε συγκεκριμένα ένα μόνιτορ παρακολούθησης νεογνών και παιδιών, ζυγαριά δαπέδου κι ένας εξεταστικός φακός συνολικής αξίας 2.235 ευρώ. Η προμήθεια του συγκεκριμένου εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε από τα έσοδα του φιλανθρωπικού bazaar της Ομάδας Κοινωνικής Δράσης του Δ.Σ.Ρ. που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία  τα περασμένα Χριστούγεννα με την ένθερμη υποστήριξη των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου και της τοπικής κοινωνίας.
Στην τελετή παράδοσης του εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Ρόδου παρέστησαν η Διοικήτρια κ. Κατερίνα Χατζηστρατή, η Διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής κ. Ντίνα Παχύλη – Μαχαιρίδη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής, ενώ τον Δικηγορικό Σύλλογο Ρόδου εκπροσώπησαν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Ρ. και  Επικεφαλής της Ομάδας Κοινωνικής Δράσης κ. Καλλιόπη Παπαπαύλου – Βαρδέλλη καθώς και δικηγόροι, μέλη της Ομάδας Κοινωνικής Δράσης του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ