Με πρωτοχρονιάτικες μουσικές και κάλαντα, «γέμισαν» οι δρόμοι της πόλης μας, από τις μελωδίες και τους ήχους των φιλαρμονικών Ρόδου και Αρχάγγελου, την παραμονή της αλλαγής του χρόνου, ενισχύοντας το εορταστικά κλίμα των ημερών.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ρόδου κου Φώτη Χατζηδιάκου, η φιλαρμονική του δήμου Ρόδου, έψαλε τα κάλαντα στους διατελέσαντες Δημάρχους και Νομάρχες, τιμώντας κατά αυτό τον τρόπο τις υπηρεσίες τους και την προσφορά τους στον τόπο. Πρόκειται για τους κ.κ: Μάνο Κόκκινο, Γιώργο Γιαννόπουλο, Γιώργο Χαραλαμπόπουλο και Σάββα Καραγιάννη.
Στη συνέχεια συνοδεία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και συμβούλων της δημοτικής Αρχής, έψαλαν τα κάλαντα στους μικροπωλητές και πολίτες στη Λαϊκή Αγορά του Αγίου Δημητρίου και έπειτα, μαζί με τη Φιλαρμονική Αρχαγγέλου, έπαιξαν εορταστικές μελωδίες, κάλαντα της πρωτοχρονιάς, στο κέντρο και τους δρόμους της πόλης, συμπληρώνοντας την ατμόσφαιρα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες.
Το βράδυ στην πλατεία δημαρχείου, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, αποχαιρέτησαν τον παλιό χρόνο και υποδέχθηκαν με γιορτινές μελωδίες την έλευση του νέου έτους.
Ο κος Χατζηδιάκος ευχαρίστησε μέσω των δύο Αρχιμουσικών κ.κ: Δημήτρη Χαλκιά και Αντώνη Κολλιό, τα μέλη των φιλαρμονικών ορχηστρών, δηλώνοντας «πως είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για την πρόοδο των μουσικών σχημάτων του Δήμου και την στελέχωση τους από νεαρά παιδιά, που αποτελούν το μέλλον αυτού του τόπου», εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη συμπαράσταση του για την κάλυψη των αναγκών, σε μουσικά όργανα και στολές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ