Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΔ οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν τις αποφάσεις επί των απολογιών.
Η Π.Ε. τιμώρησε με τέσσερις αγωνιστικές τον εκπρόσωπο του Ευκλή Μιχάλη Δικονικόλα, στο μέλος του Δ.Σ. του Αγίου Γεωργίου Μανώλη Ντύρο επιβλήθηκε ποινή απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για τέσσερις μήνες, ενώ τιμωρήθηκε και η έδρα της ομάδας της Μαλώνας με μία αγωνιστική.
Αναλυτικά όλες οι αποφάσεις της Π.Ε.:
Αποφάσεις επί απολογιών
Δημόσιες δυσμενείς –δυσφημιστικές κρίσεις εις βάρος της ΕΠΣΔ –θεσμοθετημένων οργάνων και διαιτητών
Η Πειθαρχική Επιτροπή κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το σωματείο του Φοίβου Κρεμαστής, για το παράπτωμα των δημόσιων δυσμενών, δυσφημιστικών κρίσεων κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό της παρούσης και επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου σωματείου την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ (άρθρο 25’ παρ. 5’ και 6α του Π.Κ.).
Κλεάνθης- Διαγόρας στις 14/12 (Κύπελλο)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Διαγόρα την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 3’ περ. Α’ – άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Κύπρος- Ευκλής στις 18/12 (9η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Ευκλή την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο 80 ευρώ (υπότροπος) (άρθρο 5’ παρ. 1γ’- άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Μιχάλη Διακονικόλα- εκπρόσωπο την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για 4 αγωνιστικές (υπότροπος) (άρθρο 11’ παρ. 2’ και παρ. 4’ του Π.Κ.).
Άγιος Γεώργιος- Ορφέας στις 17/12 (9η αγωνιστική)
Η Πειθαρχική Επιτροπή δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο σωματείο του Αγίου Γεωργίου την πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για 1 αγωνιστική και χρηματικό πρόστιμό 100 ευρώ (άρθρο 15’ παρ. 8’ περ. δ’ και άρθρο 15’ παρ. 8’ περ. α’ του Π.Κ.).
Στον αναγραφόμενο στο Φ.Α. Εμμανουήλ Ντύρο- μέλος του Δ.Σ. την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για 2 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ (άρθρο 12’ περ. α’- άρθρο 14’ παρ. 2’ του Π.Κ.).
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι τις 30/01/2017 (άρθρο 33’ παρ. 2’ του Π.Κ.).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ