Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας, προχώρησε ο Ορφέας.
Οι «ερυθρόλευκοι» της πόλης μας απέκτησαν το νεαρό πολυσύνθετο μέσο Χρήστο Βισβίκη που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Ευκλή Σορωνής και ανήκει στον Διαγόρα.
Ο ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού για έξι μήνες από τον «γηραιό» όπως γνωστοποίησε ο Ορφέας με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
« Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού πολυσύνθετου μέσου Χρήστου Βισβίκη, με την μορφή του δανεισμού για έξι μήνες από την ομάδα του Διαγόρα.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας ευχαριστεί την διοίκηση του ιστορικού σωματείου του Διαγόρα για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή».
Ο Χρήστος Βισβίκης είναι η δεύτερη μετεγγραφή των «ερυθρολεύκων», καθώς είχε προηγηθεί η απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού Κώστα Γκρίζη από την Α.Ε. Κατταβιάς.
Για να συμπληρωθεί το μετεγγραφικό παζλ του Ορφέα απομένει η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή. Ο κατάλληλος αθλητής έχει εντοπιστεί από τους ανθρώπους του συλλόγου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει προφορική συμφωνία των δύο πλευρών και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ