Συγκλονισμένη είναι η ποδοσφαιρική κοινωνία του νησιού μας από τον ξαφνικό θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλυθιών Μανώλη Κουφάλη.
Η ΕΠΣΔ προκειμένου να τιμήσει την μνήμη του, αποφάσισε σε όλα τα παιχνίδια των τοπικών μας πρωταθλημώτων να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή.
Αναλυτικά η συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΣΔ, όπως και οι ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ομάδες του Απόλλωνα Καλυθιών και του Διγενή:
ΕΠΣΔ: «Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν στην οικογένεια και τους οικείους του, τα θερμά τους συλλυπητήρια, για τον απρόσμενο χαμό του Μανώλη Κουφάλη, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Η Ε.Ε., αποφάσισε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες του ερχόμενου σαββατοκύριακου».
Απόλλωνας Καλυθιών: «Καλό Ταξίδι Μανώλη. Να μην ξεχνάς να βλέπεις την αγαπημένη σου ομάδα κάθε φορά που αγωνίζεται , όπως έκανες και την Κυριακή 29/01/2017. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. Κουράγιο στην αγαπημένη σου οικογένεια.
Για το Δ.Σ. του Απόλλωνα Καλυθιών».
Διγενής: «Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Διγενής εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του Μανώλη Κουφάλη. Για την θλιβερή απώλεια ευχόμαστε στην οικογένεια και τους οικείους του καλό κουράγιο και καλή δύναμη.
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Διγενή
Ο πρόεδρος
Ψύλλου Μιχάλης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ