Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, δεν ξεκίνησε όπως επιθυμούσαν οι άνθρωποι της ΑΕΡΑ, καθώς ο σύλλογος γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 5-1 από τον Ηρακλή στο γήπεδο Μαριτσών για την 16η αγωνιστική.
Όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα η εικόνα των Αφαντενών ήταν κακή, με τον προπονητή Βαγγέλη Χοσάδα να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους και να στρέψουν την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής με τον Διαγόρα Βατίου, προκειμένου να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ξεκίνησε την Δευτέρα και συνεχίστηκε χθες στο γήπεδο του συλλόγου, με τον έμπειρο τεχνικό και τις δύο ημέρες να επικεντρώνεται σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και σε ασκήσεις τακτικής.
Σήμερα οι Αφαντενοί θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, καθώς το παιχνίδι με τους Βατενούς αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.
Το ευχάριστο για τον Βαγγέλη Χοσάδα είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και όλοι είναι στην διάθεσή του.
Τώρα όσον αφορά στα μετεγγραφικά, οι Αφαντενοί δεν προχώρησαν σε άλλη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό τους την τελευταία ημέρα της χειμερινής μετεγγραφικής περιόδου.
Να θυμίσουμε ότι η ΑΕΡΑ έχει αποκτήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της. Ο λόγος για τους Ανέστη Μπαράι, Αλέξανδρο Δραγάτη, Παναγιώτη Μπάκη και Βασίλη Τρουμπούνα.
Τέλος, να αναφέρουμε την συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΡΑ, με αφορμή το θάνατο του πρώην αντιπροέδρου του συλλόγου Γιώργου Συμιακού.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. της Α.Ε.Ρ.Α., στο άκουσμα του θανάτου του άλλοτε αντιπροέδρου και πιστού φιλάθλου της ομάδας, Γεώργιου Συμιακού, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ