Μια σειρά από tweets δημοσιεύτηκαν στον λογαριασμό του συντρόφου του στο Twitter υποστηρίζουν ότι «το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει».

Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ αποκάλυψε πως ο διάσημος καλλιτέχνης αυτοκτόνησε, μετά από πολλές προσπάθειες που είχε κάνει κατά το παρελθόν.

Πριν από λίγες ώρες ο Φαντί Φαουάζ, ανέβασε μια σειρά από tweets όπου ανέφερε ότι «το μόνο που επιζητούσε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει».

«Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ, ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει και τελικά το πέτυχε», έγραψε χαρακτηριστικά, ξεσηκώνοντας μεγάλες αντιδράσεις.

Λίγο μετά διέγραψε τα tweets και έκλεισε τον λογαριασμό του για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Φαντί Φαουάζ
Φαντί Φαουάζ

Η δήλωση ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές να αυτοκτονήσει κατά το παρελθόν προκαλεί σοκ, καθώς κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ευρέως γνωστό.

Φαντί Φαουάζ - Τζορτζ Μάικλ
Φαντί Φαουάζ – Τζορτζ Μάικλ

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα των Χριστουγέννων, σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας σοκ σε παγκόσμιο επίπεδο και ιδιαίτερα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Τζορτζ Μάκλ ήταν ένας παγκόσμιας κλίμακας τραγουδιστής, τόσο ως μέλος των θρυλικών Wham όσο και ως σόλο καριέρα.

Η πρώτη νεκροψία δεν ανέδειξε τα αίτια του θανάτου ή αν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ή άλλων ουσιών, ώστε να δικαιολογείται ο ισχυρισμός του συντρόφου του περί αυτοκτονίας. Το επόμενο διάστημα ωστόσο, θα γίνει νέα πραγματογνωμοσύνη, προκειμένου να βγει στην επιφάνεια όλη η αλήθεια.

thetoc.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ